Kongerittet 2020

I kontrast til fjoråret var været på vår side i dag. Sol og noen-og-tjue-grader. Digg! Bildene i år ble tatt i enden av Øyangen. Et ypperlig sted å stå! Gratulerer til alle dere som deltok i årets ritt :-).

 

Ultrabirken 2019

I år var det skikkelig mye tåke der jeg sto og fotograferte (Nevelfjell og Lunkefjell). Så tjukk var tåka at bildene ropte etter å bli omgjort til S/H-bilder. Fungerte fint det. Bildene fra Nevelfjell er sortert etter da dere passerte meg, mens bildene fra Lunkefjell er enten tagget med deltagernummer eller som ukjent nummer.

 

Kongerittet 2019

I år var været nesten så dårlig som det kan bli. Det bøttet ned hele tiden. Allikevel var det mange tøffe syklister som kjempet seg gjennom.

 

Terrengsykkelrittet 2019

Vått og sleipt i terrenget, men fint sykkelvær. Bildene er tatt i nærheten av Grønmo.

Ultrabirken 2018

En strålende dag på fjellet :-). Bildene er tatt på Reinsfjell og Sjøsæterfjellet. Gratulerer til alle som var med!

8020 Oslo Enduro 2018

Høye hopp og kul nedoverkjøring. Oslo Enduro 2018 innfridde på alle måter!

Kongerittet 2018

Bildene ble tatt ved to ulike steder. Det første rundt 5 km etter start, mens de andre ble tatt 4 km før mål. Ganske så ruskete vær, men alle så fornøyde ut allikevel.

Farrisrunden 2018

Bildene fra årets Farrisrunde ble tatt i Skolapperåsen. Arrangementet gikk over all forventning og alle så veldig fornøyde ut i det flotte været.

 

Hakadal Enduro 2017

Veldig kult arrangement helt på tampen av sesongen. Masse vann og tåke, og tøffinger som kjører blottet for frykt. Blir spennende (men litt kornete) bilder av sånt…

Kongerittet 2017

I år ble ble bildene av alle de flinke folka tatt på toppen av den siste lange bakken i Kongerittet. Fine forhold og masse glade mennesker. Det er bra!

Farrisrunden 2017

Bildene i år ble tatt ved Kringlemyr – et herlig skogsområde rett ved Larvik. Mye regn om natten hadde mettet bakken med vann, noe som helt klart kan sees på bildene 🙂

 

Terrengsykkelrittet 2017

Knallbra forhold under årets Terrengsykkelritt! Gårsdagens regn hadde sunket noe ned i jorda, og blitt erstattet av strålende sol på blå himmel. Bildene er tatt ved Strava/Enduro-segmentet kalt Pioneren.

Ultrabirken 2016

Vel, hva skal man si… Der jeg sto på Hitfjell regnet og haglet det horisontalt. Bilder ble det – dog med noe ufrivillig slørete uttrykk grunnet kontinuerlig duggproblematikk 🙂

50185-7-Edit

Farrisrunden 2016

Farrisrunden 2016 hadde optimale forhold – Tørr og hard bunn, og ikke for varmt i været. Blir rekorder av slikt! Fint å ta bilder var det også :-). Gratulerer til Greg Saw og Sunniva Dring som dro det i land i år!

1001-2

Terrengsykkelrittet 2016

Bildene fra årets Terrengsykkelritt er tatt i skogsområdet like ved Grønmo. Masse flotte stier på kryss og tverrs. Et skikkelig drop var det også!

tsr2016

UltraBirken 2015

Nok en herlig dag på fjellet! Bildene er tatt på to ulike steder. Først ved nedkjøringen fra Kriksfjell, mens de andre er tatt ned fra Reinsfjell. Det så utrolig slitsomt ut, men også veldig veldig gøy. Gratulerer til de som var med!

Ultrabirken 2015

 

80Twenty Enduro Oslo 2015

Dagens enduroritt på Tryvann var en sykkelfest fra start til slutt! Masse folk som var meldt på og tilskuere som heiet. God stemning og høy fart!

8020oslo2015_2

 

Farrisrunden 2015

Greg Saw og Jeanette Persson vant med god margin i årets Farrisrunden. Knallbra syklet av både de og alle de andre som var med! I år var været helt ypperlig for fotografering. Ikke regn, men et ganske tynt skylag som slapp diffust fint lys igjennom. Så i år kom også ansiktene under hjelmen med.

5104-4.jpg

 

 

80Twenty Traktor Enduro 2015

Jo-Inge i Trek Norge/Foss sykler spurte om jeg kunne komme opp til Traktor Enduro Park ved Randsfjorden for å ta bilder. Jeg er ikke spesielt vanskelig å be til slikt. Stemningen var på topp! Fant et kult sted med en 45 graders helning og noen andre områder med mye fart. Ikke’no problem for disse folka her det!

50-5-2.jpg

 

Terrengsykkelrittet 2015

Dagene før årets Terrengsykkelritt var det meldt grisemye regn akkurat under rittet, og for en gangs skyld hadde Yr en skikkelig fulltreffer. Det ble et gjørmebad uten sidestykke. Sikkert gøy å prøve det også, men jeg regner med at de fleste trives best under litt andre forhold. Mange bilder ble det uansett. Femtenhundre og fjorten faktisk. Sjekk de ut!

58-7.jpg